No jak na stan dzisiejszy to masz małą kolekcję.Ale kilka podpisów w tej małej kolekcji się wyróżnia jak : Dmitry Bulykin,Jurgen Klinsmann.Życzę dużo sukcesów w kolekcji.Pozdrawiam i zapraszam do mojego skromnego spisu i albumu:)
Kolekcjonujesz krótko ale wpadło Ci kilka fajnych grafów takich jak Ole Gunnar Solskjaer czy Bruno Alves. Życzę powodzenia w kolekcjonerstwie i zapraszam do mojego spisu i albumu. Pozdrawiam.
Narazie skromnie,ale jak u każdego na początku. Kilka naprawdę dobrych podpisów, najbardziej podobają mi sie grafy od : Georgios Karagounis,Tottiego i Franck Ribery.
Powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu!Zapraszam do mojego albumu!
Nie zaprzeczę, że nasi koledzy z UK czasami trochę przesadzają z autentycznością podpisów (na fanmailu głównie), ale w tym przypadku są jednogłośni, nawet Pycio tak sądzi. Ale nie czepiam się już, bo już dyskutowaliśmy o tym na gg. Nie chciałem jednak pozostać "gołosłowny".
Fajna kolekcja autografów piłkarzy Manchesteru United.Podobają mi się autografy : Anderson,Giggs,Park,Nani.Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu.Zapraszam do mnie.
Pozdro
Widzę twoim priorytetem są autografy piłkarzy Manchesteru United.Masz już ich ponad 50 wiec jest to już duży sukces ja też takie autografy zbieram jednak mam w kolekcji ok.20.Zapraszam do mnie i liczę na rewanż
[ Dodano: Sob Lis 13, 2010 3:56 pm ]
Proponuję też wymianę linków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum