Niby mały album, ale grafy zarypiste. Ronaldinho, Robinho, Luis Suarez, Nedved, VDV, Fowler, Cocu. Klasa sama w sobie. Życzę powodzenia w przyszłości i samych takich dobrych odpisów. Zapraszam do swojego albumu www.pawel.fotopic.net
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 12:07
N, niezła kolekcja, ilość mała, ale jakoś dobra, bardzo dobra. Luis Suarez, Ronaldinho, Robinho, Nedved świetni. Pozdrawiam i powodzenia. Zapraszam do mnie.!
Świetny album.Widać że stawiasz na jakość,nie ilość i to mi się podoba
Grafy genialne,Mendieta,Cocu,Nedved,Robinho...
Jakosciowo jedna z najlepszych kolekcji na forum.
Prawdopodobnie jako jedyny masz ORYGINALNY(nie mówię o secretarialach,które otrzymuje się po fotkach wysyłanych na Barce czy Milan) autograf Ronaldinho
Fajna kolekcja, kilka naprawdę do pozazdroszczenia autografów. W swojej kolekcji chciałbym mieć np. Balboa Javier,David Silva i Zendena Boudewijn. Wbij się do mnie!
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 17:22
Pierwszy raz odwiedzam Twój album i jestem pod wrażeniem , liczba podpisów nie rzuca na kolana , ale masz wiele interesujących autografów m. in. : Carragher Jamie , Fabiański Łukasz , Federico Macheda czy Ian Rusch . Życzę szczęścia !
_________________ Nasz GÓRNIK znów będzie wielkim !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum