ehh, no nie mam już ich, trochę zaktualizowałem już
[ Dodano: Czw Cze 25, 2009 10:23 am ]
Słuchajcie, 4 panów których swego czasu wystawiłem na allegro idzie na wymianę. Gościu zrzekł się kupna, a że cena mnie nie satysfakcjonowała nie proponowałem ich pozostałym licytantom. Dlatego:
- Zenden
- Keane
- Sjolund (zarezerwowany)
- McManaman
lecą na wymianę
Ostatnio zmieniony przez vb Czw Cze 25, 2009 09:38, w całości zmieniany 1 raz
a kto tu mówi o śmianiu się z twojej wymiany? jest to forum kolekcjonerów pamiątek sportowych więc jakbym miał się wymienić to za pamiątki sportowe a nie za dziewczynę Nergala (pozdro Jackson ) ja też jakoś zaczynałem, tylko że pierwszą wymianę przeprowadziłem gdy przyszedł do mnie graf Paatelainena (a był on chyba z 30 ) zacznij wysyłać listy a nie śmiecić (bo trzeba spojrzeć prawdzie w oczy) w tematach wymiany, jak dostaniesz jakiś niezły autograf to mogę się wymienić ale to jednak w twoim przypadku wymaga czasu, nie strzelaj fochów ale zacznij się przykładać, życzę ci sporej kolekcji, pa
A żeby nie było offtopa do wymiany dochodzi Patrice Loko (w trakcie wymiany z Pyciem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum