Moje rzeczy na wymianę. Lista jest stale aktualizowana. Kontakt na PW lub pod spodem.
Posiadam całą kadrę Śląska Wrocław, proszę pisać o poszczególnych piłkarzy,trenerów na PW lub pod spodem.
Thomas Hitzlsperger (z dedykacją "Für Wojtek")
Skan:wkrótce
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 13:59
NIE RADZE SIĘ Z NIM WYMIENIAĆ , MIELIŚMY WYSŁAĆ AUTOGRAFY W TEN SAM DZIEŃ , A ON NIE WYSŁAŁ I UDAJE ŻE NIE MA MOICH . STRACIŁEM PRZEZ NIEGO NAJCENNIEJSZE AUTOGRAFY W SWOJEJ KOLEKCJI , NIE POLECAM ! Z CIEKAWOŚCI SPYTAŁEM GO SIĘ Z INNEGO NUMERU GG CZY SIĘ WYMIENI ZA TE SAME AUTOGRAFY , TO POWIEDZIAŁ ŻE TAK .
! ! ! O S Z U S T ! ! !
NIE RADZE SIĘ Z NIM WYMIENIAĆ , MIELIŚMY WYSŁAĆ AUTOGRAFY W TEN SAM DZIEŃ , A ON NIE WYSŁAŁ I UDAJE ŻE NIE MA MOICH . STRACIŁEM PRZEZ NIEGO NAJCENNIEJSZE AUTOGRAFY W SWOJEJ KOLEKCJI , NIE POLECAM ! Z CIEKAWOŚCI SPYTAŁEM GO SIĘ Z INNEGO NUMERU GG CZY SIĘ WYMIENI ZA TE SAME AUTOGRAFY , TO POWIEDZIAŁ ŻE TAK .
! ! ! O S Z U S T ! ! !
Kurde, nic się nie pytałeś z żadnego innego numeru to po 1, po 2 do jasnej cholery nie doszły żadne autografy od Ciebie. Przysięgam, że nie doszły.
Dobra mniejsza o to, ale autografy "niby" do Ciebie też nie doszły. Nie wiem jakim to cudem. Pewnie teraz cieszysz się z moich autografów moim kosztem, i jeszcze mówisz, że ja oszust i obrażasz mnie publicznie...
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum