Oddo i Krzynowka już dawno nie mam, do reszty poszło PW.
PS szukam kogoś kto mógłby zebrać mi graf Smolarka na karcie BVB (którą podesle)
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Szukam podroby Smolarka z Racingu
Jak cos to PW/GG
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 20:21
Coś ode mnie za Lasse Schone?
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Szukam jeszcze podrób Smolarka na kartach Racingu (w zamian dam oryginal + jeszcze cos)
No Lewandowskiego na kartach Lecha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum