Michel Platini, Karel Poborsky, Ben Sahar, Marcin adamski, Pascal Zuberbuhler, Hakan Yakin, Vratislav Lokvenc, Leo Beenhakker, Tomasz Rząsa, Vladimir Smicer, Henrik Larsson, Johann Vogel, Sylvain Wiltord, , Paulo Ferreira, Milan Baros, David James, Marian Hristov, Fernando Meira, Thomas Hitzlsperger, Ludovic Magnin, Timo Hildebrand, Michael Delura, Miroslaw Spizak, Tomasz Kuszczak, Fredi Bobic, Thomas Brdaric, Arnold Bruggink, David Degen, Philipp Degen
Artur Sarnat z ded, Paweł Kryszalowicz, Werner Licka, Maciej Mielcarz, Przemyslaw Pitry, Bartosz Ślusarski, Błażej Telichowski, Adrian Sikora z ded
Interesuje mnie wylacznie wymiana na autografy pilkarzy Lecha Poznań,
Michel Platini, Karel Poborsky, Ben Sahar, Marcin adamski, Pascal Zuberbuhler, Hakan Yakin, Vratislav Lokvenc, Leo Beenhakker, Tomasz Rząsa, Vladimir Smicer, Henrik Larsson, Johann Vogel, Sylvain Wiltord, , Paulo Ferreira, Milan Baros, David James, Marian Hristov, Fernando Meira, Thomas Hitzlsperger, Ludovic Magnin, Timo Hildebrand, Michael Delura, Miroslaw Spizak, Tomasz Kuszczak, Fredi Bobic, Thomas Brdaric, Arnold Bruggink, David Degen, Philipp Degen
Philipp Degen, Fernando Meira, Karel Poborsky, coś ode mnie za nich? Moja wymiana: http://rudy.fpic.co.uk/c1511500.html Mogę również ew. wymienić Arboledę, Pawłowskiego i Stilicia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum