Ja tam czekam na jakąś sensowną wypowiedź Flera, bo coś w stylu; ''włamali mi się na gg'' jest raczej dziecinnie - nie można żadnymi faktami tego poprzeć. O sankcjach wobec niego, to nie wspomne.
Ja będę Flera bronił, bo jemu rzeczywiście ktoś się na gg włamał (zmieniał przez to numer) i chyba nawet w podpisie miał podany nowy numer i prośbę, żeby stary zablokować... Więc to co mówi jest wiarygodne, poza tym jest jednym z najuczciwszych kolekcjonerów, jakich dotąd spotkałem...
EDIT: Post nr 888
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 18:47
Jeżeli zrobił to Fler ,to ja latam Temu człowiekowi można zaufać w ślepo.
Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 19:37
Cytat:
Jeżeli zrobił to Fler ,to ja latam Shocked Temu człowiekowi można zaufać w ślepo.
Odczepcie się wogóle od Flera!
Jak sam napisał - nic z nim to nie jest związane.
Proponuje zamknąć ten temat, a zostawić jako ogłoszenie - jak tak każdy będzie coś pisał to z tego tematu wyjdzie jakieś udawadnianie, że Fler nie jest złodziejem.... Ludzie...
Ej!!! Mam malutki problem. Zgłosił się teraz do mnie też jakiś Fler . Chce moj autograf Petera Whittinghama za autograf Ronaldinha. Pisze ze to uczciwa wymiana bo ja jestem kibicem Ronaldinha. Powiedzcie co mam zrobic, czy sie wymienic z nim czy nie??? (szczerze mówiąc pasowala by mi taka wymiana)
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1762 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:39
Jak chcesz stracić graf to się wymień Ja bym się bał.Gdzie pisał?Na pw czy gg?
Jak napisał Reissik, 12902996 był numerem oszusta, który sie z nim skontaktował. Fler ma prawdziwy numer gg opublikowany na forum: 9175788. Jeśli to nie ten numer, to z pewnością nie powinien być Fler. Najlepiej z nim samym zagadaj.
Ej!!! Mam malutki problem. Zgłosił się teraz do mnie też jakiś Fler . Chce moj autograf Petera Whittinghama za autograf Ronaldinha. Pisze ze to uczciwa wymiana bo ja jestem kibicem Ronaldinha. Powiedzcie co mam zrobic, czy sie wymienic z nim czy nie??? (szczerze mówiąc pasowala by mi taka wymiana)
Chcesz stracić to się wymień. Ja juz straciłem wszystkie oryginalne karty zawodników Cracovii. Zapewne już tego nie odzyskam... A niech poda Ci adres, to zobaczymy czy to ten sam!
Czyli ja też padłem ofiarą oszusta. reissik92 - thx za info i jak zdobędziesz numer tel do niego to proszę Cie o to abyś się nim ze mną podzielił. Teraz koleś wcale na gg sie nie odzywa - dziwne żeby to zrobił. Żenada
Posłuchaj... poczekajmy jeszcze na kogoś który został oszukany , i się zadzwoni do TPS-u biura obsługi i oni tam podają numery. Poda się adres i podadzą numer telefonu. Któryś z nas najwyżej zadzwoni...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum