Ogłoszenie 




Obsluga informatyczna firm Sukienki Serwery dla firm

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Woland
Czw Gru 04, 2008 14:30
Oszuści
Autor Wiadomość
szymonp1992


Dołączył: 12 Sty 2007
Posty: 810
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 18:16   

Flinston napisał/a:
Ja tam czekam na jakąś sensowną wypowiedź Flera, bo coś w stylu; ''włamali mi się na gg'' jest raczej dziecinnie - nie można żadnymi faktami tego poprzeć. O sankcjach wobec niego, to nie wspomne. 8)




Ja będę Flera bronił, bo jemu rzeczywiście ktoś się na gg włamał (zmieniał przez to numer) i chyba nawet w podpisie miał podany nowy numer i prośbę, żeby stary zablokować... Więc to co mówi jest wiarygodne, poza tym jest jednym z najuczciwszych kolekcjonerów, jakich dotąd spotkałem...



EDIT: Post nr 888 :]
_________________
 
 
Beitar 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19
Dołączył: 20 Sie 2007
Posty: 1762
Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 18:47   

Jeżeli zrobił to Fler ,to ja latam :shock: Temu człowiekowi można zaufać w ślepo.
 
 
andartur 


Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Dołączył: 04 Maj 2007
Posty: 397
Skąd: Z twojej dupy.
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 19:37   

Cytat:
Jeżeli zrobił to Fler ,to ja latam Shocked Temu człowiekowi można zaufać w ślepo.




Odczepcie się wogóle od Flera!

Jak sam napisał - nic z nim to nie jest związane.



Proponuje zamknąć ten temat, a zostawić jako ogłoszenie - jak tak każdy będzie coś pisał to z tego tematu wyjdzie jakieś udawadnianie, że Fler nie jest złodziejem.... Ludzie...
 
 
reissik92



Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 112
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 19:55   

To się dopiero uśmiałem;



Cytat:
12902996 17:46:31

jak do mnie nie doszly to tez znaczy ze mnie wikiwales






Oczywiście, ze złości nieźle gościowi pojechałem... cóż takich trzeba tępić!
_________________
 
 
śmietana. 


Profil: autografy.
Kolekcjoner od: urodzenia.
Wiek: 22
Dołączył: 17 Lut 2007
Posty: 632
Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 11:43   

Do mnie też on pisał, ale mnie nie było. Napisał do mnie 29.12 koło godziny 16. Później już się nie odezwał.



PS. Fler jaki masz teraz numer gadu?
_________________
http://rogergladbach.fotopic.net/
 
 
 
Ronaldinho_Gaucho

Dołączył: 15 Lis 2007
Posty: 20
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:35   

Ej!!! Mam malutki problem. Zgłosił się teraz do mnie też jakiś Fler :x . Chce moj autograf Petera Whittinghama za autograf Ronaldinha. Pisze ze to uczciwa wymiana bo ja jestem kibicem Ronaldinha. Powiedzcie co mam zrobic, czy sie wymienic z nim czy nie??? (szczerze mówiąc pasowala by mi taka wymiana)
 
 
Beitar 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wiek: 19
Dołączył: 20 Sie 2007
Posty: 1762
Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:39   

Jak chcesz stracić graf to się wymień :? Ja bym się bał.Gdzie pisał?Na pw czy gg?
 
 
mani 
;]



Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wiek: 20
Dołączył: 19 Wrz 2006
Posty: 2887
Skąd: Gdańsk
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:41   

Jak napisał Reissik, 12902996 był numerem oszusta, który sie z nim skontaktował. Fler ma prawdziwy numer gg opublikowany na forum: 9175788. Jeśli to nie ten numer, to z pewnością nie powinien być Fler. Najlepiej z nim samym zagadaj.
_________________
;]
 
 
 
reissik92



Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 112
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:48   

Ronaldinho_Gaucho napisał/a:
Ej!!! Mam malutki problem. Zgłosił się teraz do mnie też jakiś Fler :x . Chce moj autograf Petera Whittinghama za autograf Ronaldinha. Pisze ze to uczciwa wymiana bo ja jestem kibicem Ronaldinha. Powiedzcie co mam zrobic, czy sie wymienic z nim czy nie??? (szczerze mówiąc pasowala by mi taka wymiana)




Chcesz stracić to się wymień. Ja juz straciłem wszystkie oryginalne karty zawodników Cracovii. Zapewne już tego nie odzyskam... A niech poda Ci adres, to zobaczymy czy to ten sam!
_________________
 
 
mason 


Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 01.10.07
Dołączył: 12 Wrz 2007
Posty: 691
Skąd: Bch
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 19:28   

Umów się z gościem że jak ci dojdzie graf Dinho to ty mu wyślesz twój graf
_________________

 
 
 
reissik92



Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 112
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 08:43   

Najlepiej nie robić z nim żadnych interesów... później będą jak zwykle "jaja"!
_________________
 
 
Koroniarz

Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 13
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 19:32   

Czyli ja też padłem ofiarą oszusta. reissik92 - thx za info i jak zdobędziesz numer tel do niego to proszę Cie o to abyś się nim ze mną podzielił. Teraz koleś wcale na gg sie nie odzywa - dziwne żeby to zrobił. Żenada
_________________
http://footballteam.jun.pl/
 
 
reissik92



Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 112
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 13:49   

Podaj adres na który wysłałeś paczkę. Zobaczymy czy to ten sam, na który ja wysłałem...



PS. Za kogo on się podawał?
_________________
 
 
Koroniarz

Dołączył: 19 Lis 2006
Posty: 13
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 15:19   

Napisał że ma nick Fler i chciałby sie wymienić.

Jego adres:

Jan Kornet

Chopina 14

05-550 Raszyn
_________________
http://footballteam.jun.pl/
 
 
reissik92



Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 112
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 16:48   

Więc jest to ten sam adres, który ja otrzymałem.



Posłuchaj... poczekajmy jeszcze na kogoś który został oszukany , i się zadzwoni do TPS-u biura obsługi i oni tam podają numery. Poda się adres i podadzą numer telefonu. Któryś z nas najwyżej zadzwoni...



A mogę wiedzieć co mu wysłałeś?
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - anime

Powered by kolekcja24.pl 2006-2011

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group