Profil: Autografy, Pamiątki piłkarskie, Polski Sport
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 19:09
Cytat:
Teraz się pewnie cieszysz, że masz moje autografy za darmo, i jeszcze podajesz mnie za oszusta, weź się ogarnij człowieku, bo ja na prawdę nie kłamie.
Nie znam tej sprawy, ale wracając do innej opisanej tutaj transakcji, czego się spodziewasz, jakich określeń skoro wysyłasz komuś zdjęcia przez siebie podpisane. To jest w porządku? Powinno się banować takich użytkowników raz na zawsze.
Nie znam tej sprawy, ale wracając do innej opisanej tutaj transakcji, czego się spodziewasz, jakich określeń skoro wysyłasz komuś zdjęcia przez siebie podpisane
Jeden jedyny raz wysłałem zdjęcia przez siebie podpisane. Tak to wysyłam oryginały.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Taaak jesteś niewinny, ze wszystkimi się wymieniałeś uczciwie, no pewnie, a kto w to wątpi?
Możesz mi mówić nawet 50 raz, ze żaden list nie doszedł, jednak jest to NIEMOŻLIWE , ponieważ wysłałem go PRIORYTETEM, a takie ZAWSZE dochodzą. Jak byś oszukał tylko mnie, to w tedy jeszcze jakoś mógł bym Ci jakoś uwierzyć, jednak po tym zdarzeniu ze mną okazało się, że ty tak naprawdę nie jesteś taki święty na jakiego wyglądasz, i nie wiem do kogo ty mówisz "ogarnij się", ja w całym życiu nikogo nie oszukałem, "ogarnąć się" radził bym tobie, każdy ma z tobą jakiś problem, sam robisz autografy(super pismem) itd. Dlatego radze Ci wziąć się za kolekcjonowanie , mniej pisać a więcej robić. Pzdr
Przysięgam, że ŻADEN LIST od Ciebie nie doszedł. Nie wiem, może ktoś wyjął ze skrzynki lub nie wiem jak to się stało, ale na 100% nie doszedł. Jak mam Ci udowodnić, że nie doszedł? Przecież gdyby doszedł, to bym wstawił skany tych autografów do mojego albumu, albo bym napisał w: "Od kogo i co", co mi doszło nowego.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Kurde. Dlaczego Ty w ogóle nie dopuszczasz takiej opcji, że mogło nie dojść? Przecież to normalne u nas w Polsce, lecz nie tylko u nas, że list nie dochodzi na czas, albo w ogóle nie dochodzi, więc nie wiem..
Od kiedy ten mexan zarejestrował się na tym forum, jakoś nie byłem przekonany co do jego osoby i utwierdziłem się w tym przekonaniu .On sam mógł postąpić honorowo i odejść samowolnie z tego forum, ale do końca grał świętego i niewinnego .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum