to po co wymieniasz swoje, jak mowisz, najcenniejsze grafy ? samobojca
bo on proponował mi leprze , a poza tym tak to przekonująco powiedział , że wiesz . Następnym razem tego błędu nie popełnię . Poza tym dopiero zaczynam kolekcjonerstwo ;>
czasem tak jest, ze jak komus sie bardzo zaufa to potem sie budzi z reka w nocniku, wiem to z autopsji co prawda mialem tu na mysli inna sfere zycia, ale w kolekcjonerstwie rowniez tak bywa, aczkolwiek ja nigdy tego nie doswiadczylem ... no, moze z dwa razy .
Mexan, na początku oszukał mnie z datą wysłania. Wysłać mieliśmy w ubiegły czwartek, ja tak zrobiłem, Mexan dostał autografy we wtorek i powiedział że godzinę temu (właśnie we wtorek) wysłał ponieważ miał problemy rodzinne i inne ściemy, to postanowiłem mu darować. Ale dziś gdy otrzymałem te jego 'autografy' to złość mnie ogarnęła. Na 3 grafy tylko 1 jest oryginalny. Wysłał mi Micanskiego (oryginalny) i własnoręczne podpisy Riberego i Kahna. Pismo autografu jest tak koślawie identyczne jak adresy na kopercie. Jego tłumaczenia były śmieszne. A tutaj może skany:
Profil: Podpisy rep. swoich krajów
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Paź 14, 2010 12:30
Świetne podpisy, też takie chcę
Może mieli przykurcz ręki?
BTW też miałem małe problemy z Mexanem...
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
pseudozbieracz i na dodatek oszust, takich to tylko wyj.. na zawsze z tego forum i niech mamusia przestanie płacić na internet, może się czegoś nauczy ,
http://photos-by-mexan.fotopic.net/c1894317.html
A tak a propos, z tego co pisał nowator to podobno wysłał ci nadruk Valencii, więc dlaczego masz oryginalnego w Exchange? Nie wierzę że ktoś chciałby wymienić się z tobą za oryginał Usuń cudzy skan
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
A tak a propos, z tego co pisał nowator to podobno wysłał ci nadruk Valencii, więc dlaczego masz oryginalnego w Exchange? Nie wierzę że ktoś chciałby wymienić się z tobą za oryginał Usuń cudzy skan
Mam i oryginał i nadruk. Jak nie wiesz to się nie odzywaj.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 19:05
Taaak jesteś niewinny, ze wszystkimi się wymieniałeś uczciwie, no pewnie, a kto w to wątpi?
Możesz mi mówić nawet 50 raz, ze żaden list nie doszedł, jednak jest to NIEMOŻLIWE , ponieważ wysłałem go PRIORYTETEM, a takie ZAWSZE dochodzą. Jak byś oszukał tylko mnie, to w tedy jeszcze jakoś mógł bym Ci jakoś uwierzyć, jednak po tym zdarzeniu ze mną okazało się, że ty tak naprawdę nie jesteś taki święty na jakiego wyglądasz, i nie wiem do kogo ty mówisz "ogarnij się", ja w całym życiu nikogo nie oszukałem, "ogarnąć się" radził bym tobie, każdy ma z tobą jakiś problem, sam robisz autografy(super pismem) itd. Dlatego radze Ci wziąć się za kolekcjonowanie , mniej pisać a więcej robić. Pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum