Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2008-07
Wiek: 21 Dołączył: 07 Sie 2008 Posty: 168 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 20:09
pulpet napisał/a:
Moim zdaniem to Doman też jest oszustem wymieniłem się z nim za znaczki tak samo jak SilverThomas .mówił mi najpierw że zapomniał wysłac a pózniej że wysłał jak napisałem że nie doszedł to powiedział że jego Poczta nie zawsze dostarcza listy i taki sam problem miał z KamilOnem więc powiedziałem żeby wysłał polceonym i niby wysłał ale jesczę nie doszedł
Sprawa wyjaśnione zarówno z pulpetem jak i silverthomasem
wEncio napisał/a:
Stoper, ale chyba jest to jasne, że jeżeli chcesz otrzymać ode mnie list to wiadomo, że potrzebuje znaczków oraz koperty. To tobie nie pasował mój autograf, więc ty musisz zadbać o to, żeby wszystko przebiegło szybko. Ciekawe, że to tylko ty na mnie narzekasz. . .
Nie byłbym tego taki pewien, bo ja autografu kupionego przez Allegro też nie mogę się doczekać.
_________________ Posiadam angielskie znaczki. Wymienię na znaczki włoskie i hiszpańskie lub baaaaardzo ciekawe adresy piłkarzy
Mnie oszukał AD i nie smęcę co post bo i tak wiem, że to nic nie da. Niech stoper z nim porozmawia, jak się nie da, niech wystawi negatywa, nie wiem czemu z tym zwleka, skoro widzi i wie, że nie uda im się dogadać. Jako, że on ma już negatywy, grozi mu to banem i nie odpoczynkiem od forum, dopóki wszystkiego nie ureguluje.
Bany szły od 3 negatywów, zadecydowaliśmy, że jak wencio dostanie negatywa, to dostanie w pakiecie także bana i czas na wyjaśnienie sytuacji.
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 09:17
Mimo że jeszcze nikt mnie nie oszukał to postanowiłem to tu wpisać. Otóż użytkownik kaka, pisze do mnie że chce kupić proporce. Mówię mu że nie sprzedaje, że moge się zamienić na inne. Pisze mi że ma jakieś tam Świnoujście, Pogoń i zachodniopomorski ZPN. Wszystko spoko do momentu kiedy mówię mu żeby dał skany bo chcę zobaczyć, żeby wiedzieć za co się zamieniam. A ten że nie ma i nie da, zobaczę jak już się wymienie.
No to sory ale to jest po prostu niepoważne i takie w stylu mocno podstawówkowo-gimnazjalnym. Po prostu nie polecam wymian, ani nawet ich prób z tym pajacem
Poprostu nie mam jak zrobić skanów a ten mi wyjeżdża że ja pajac jestem i że nie poleca wymian ze mną.Spytaj sie koleś każdego co się ze mną wymieniał [np. Denx,Rivaldo10...] To CI powiedzą że nie jestem oszustem i wszystko było jak najbardziej ok.Pozatym wyzwał mnie od pajaców-to dla mnie obraza-proszę o osta dla niego.
No to sory ale to jest po prostu niepoważne i takie w stylu mocno podstawówkowo-gimnazjalnym. Po prostu nie polecam wymian, ani nawet ich prób z tym pajacem
Nie wiem, w jakim świecie żyjesz, ale może zważ na to, że niektórych nie stać nawet na telefon z aparatem, o skanerze nie mówiąc. A z tego co wiem (zresztą w Zaufanym kolekcjonerze możesz to zobaczyć) kaka do oszustów nie nalezy.
Olo_13
Profil: Proporczyki
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 09:33
Ty chyba naprawde niepoważny jesteś jak mi mówisz "zobaczysz za co się wymieniasz jak dostaniesz"
i jeszcze teraz się tłumaczy, gimnazjum po prostu
Pycio napisał/a:
Olo_13 napisał/a:
Wszystko spoko do momentu kiedy mówię mu żeby dał skany bo chcę zobaczyć, żeby wiedzieć za co się zamieniam. A ten że nie ma i nie da, zobaczę jak już się wymienie.
Nie wiem, w jakim świecie żyjesz, ale może zważ na to, że niektórych nie stać nawet na telefon z aparatem, o skanerze nie mówiąc. A z tego co wiem (zresztą w Zaufanym kolekcjonerze możesz to zobaczyć) kaka do oszustów nie nalezy.
i co może mam w ciemno wysyłać wymieniając się za nawet nie wiem co??
To trzeba było po prostu powiedzieć, że się nie wymieniasz, a nie pieprzyć farmazony na forum, wyzywając w dodatku innych od gimnazjalistów (podczas gdy samemu ma się zapewne maks. 15 lat).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum