Ogłoszenie 

Obsluga informatyczna firm Sukienki outsourcing

Poprzedni temat «» Następny temat
Zarabianie i zdobywanie nagród przez Internet
Autor Wiadomość
Mateqi 

Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: 08.08.2008
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 22:52   

Ja osobiście w takie rzeczy się nie bawię,ponieważ myślę,że to jest robienie ludzi w balona bo nic nie ma nigdy za darmo :)

Tomasz 

Profil: autografy
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 16:22   

Jestem w trakcie ogarniania nowego sposobu zarobienia kasy. Tym razem ten sposób różni się trochę od tego co oferuję większość portali, czyli kasa za klikanie w reklamy, linki (a potem i tak z tego nic nie wychodzi i rzadko kiedy można coś wyjąć).

Gdy dostałem wczoraj informację o tej akcji od kumpla pomyślałem sobie że raczej szkoda czasu, ale gdy kolega zaczął mi to dzisiaj tłumaczyć pomyślałem sobie że jest jednak sens. Dlatego na samym początku proszę o poświęcenie kilku minut i zaznajomienie się z tematem.

Każdy z Was pewnie ma konto albo przynajmniej słyszał o takich portalach jak nasza-klasa czy facebook. Założyciele po prostu mieli dobry pomysł, ich wkład początkowy był niewielki ale z czasem te domeny zaczęły przynosić duże dochody, rzędu kilku milionów.

Portal na który chciałem Was zaprosić nazywa się Sitetalk. Jest to alternatywa dla facebooka. Stronka działa od niedawna. Założyciele na przykładzie fejsa dobrze wiedzą że stronka kiedyś może przynosić duże zyski dlatego już teraz płacą za zapraszanie osób. Chodzi im głównie też o rozgłos i reklamę, dzięki czemu być może mogą stać się dużą konkurencją dla facebooka, a ich strona w przyszłości będzie przynosić zyski. Co ciekawe zbierasz punkty nie tylko za osoby które zarejestrowały się z twojego reflinka, ale gdy również te osoby zaprosiły inne osoby (przykład: zaprosiłeś 10 osób, te osoby zaprosiły kolejne 10 osób każda , itd... i co ciekawe za wszystkie te osoby dostajesz punkty, które potem wymieniasz na kasę albo nagrody). Uprzedzam że na widoczne efekty trzeba będzie trochę poczekać, ale jeśli będziecie dostatecznie wysoko w drzewku (lub inaczej - będziecie mieć dużo ludzi pod sobą) gdy serwis zacznie dobrze prosperować nię będziecie nic robić a kasa będzie wpadać sama.

Dobra, dość teorii teraz przejdźmy do rzeczy.

1) Aby się zarejestrować kliknij w poniższy link a następnie "Connect with Tomek Bielak"

http://www.sitetalk.com/publicprofile/venom04

(uprzedzam że jeśli nie zarejestrujecie się z tego linka to przydzieli was do losowej osoby na całym świecie, a tak to również będziecie dostawać punkty za moich zaproszonych znajomych więc radzę z tego reflinka)
Oczywiście gdy będziecie werbować ludzi zmieniacie już reflink zamieniając venom04 na swój nick

2) Rejestrując się na www.sitetalk.com otrzymujesz dostęp do kolejnej strony (jest to jakby stronka którą zarządzasz ludźmi rejestrującymi się i masz podgląd na wszystko)

http://www.unaico.com

3) zaloguj się na niej za pomocą loginu u hasła które wpisywałeś na portalu sitetalk.com

4) Aby wszystko się wyjaśniło, jak zarabiać jak zarządzać ludźmi, i w dalszym ciągu jesteś zainteresowany(na) poczytaj, oglądnij filmiki na stronie poniżej, a wszystko się wyjaśni.

http://www.patrykwalen.pl/unaico
Na prawdę niektórzy ludzie zaczęli się tym zajmować profesjonalnie i już odbywa sie wiele prezentacji i konferencji internetowych na ten temat.

w razie pytań lub wątpliwości zapraszam na gadu

Bobicz 

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 16:33   

Wszystkie tego typu rzeczy, to jedna wielka ściema. Tak jak dobrze zauważył to Mateqi nic nie ma za darmo. No chyba, że ktoś założy własną stronę (z dużą liczbą wyświetleń) i zacznie na reklamach zarabiać :smile:

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 16:40   

Bobicz napisał/a:
Wszystkie tego typu rzeczy, to jedna wielka ściema.

Otóż to. Facebook odniósł sukces, bo przed nim niczego takiego nie było. Tworzenie strony opartej na tej samej zasadzie i liczenie, że dorówna oryginałowi to szaleństwo.

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 16:41   

Jak chcecie rzeczywiście zarobić cokolwiek to spróbujcie popisać do jakichś torturacen, ceneo czy inne tego typu serwisy. Tam zazwyczaj szukają ludzi do nadawania tagów produktom, czyli właśnie klikania w coś, kilka stówek można wyciągnąć.

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

Tomasz 

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 16:42   

Co by nie było, ciężko jest wyciągać kasę z rzeczy typu klikanie w reklamy, bo gdzieś tam po jakimś czasie każdemu się nudzi, a minimalne stawki na wygrana są duże więc trzeba być wytrwałym.
Tutaj jest trochę inaczej, bo zaprosisz ileś tam ludzi a potem jak dobrze pójdzie to nie musisz nic robić bo to wszystko samo może zarabiać (głównie też dzięki ludziom którzy będą zapraszać swoich znajomych). Z tego co czytałem to nie jest jednorazowo za zaproszenie tylko co tydzień podliczają i co tydzień dają kasę.

matihiphop 

Kolekcjoner od: 2009-05
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 08:07   

http://be-part-of-it.unic...RM-KID-SMILE-ME

Zgarnij swoją cześć Finału
Podaruj dziecku uśmiech i zgarnij fragment historii europejskiego futbolu: oryginalne confetti z ceremonii finałowej na stadionie Wembley, wraz z certyfikatem i zdjęciem z finału UEFA Champions League 2011 na Wembley.

Ilość nagród jest ograniczona.

\"Powiedziałem słowa \"I Quit\" ponieważ mojemu życiu zagrażało niebezpieczeństwo\" Dave Bautista

Odpowiedz do tematu