Witam, zakładam nowy temat, najwyżej jak będzie mała popularność to wwalicie do tematu dot. takich stron.
Jest to stronka podobna do Lockerz.com .
Punkty można zarabiać za:
* Rejestracje (tylko przy rejestracji) – 5 Credits
* Odpowiadając na codzienne pytania (raz dziennie) – 5 Credits
* Logując się (raz dziennie) – 5 Credits
* Ocenianie komentarzy (kilka razy dziennie) – 2 Credits
* Za zapraszanie znajomych (do 500 znajomych) – 25 Credits
* Za aktualizownie statusu (kilka razy dziennie) – 1 Credit
* Jeśli zostaniesz zaproszony przez innego użytkownika dostaniesz – 5 Credits
Każde 10 punktów odpowiada $1 wartości nagród. Można zamówić maksymalnie jedną rzecz w miesiącu. Wkrótce nagrody będą dostępne 24h/dobę. Dzisiaj jest próbne otwarcie sklepu, żeby wychwycić wszystkie bugi.
Jeśli chcesz zaproszenie to napisz mi PW, na e-mail: fcbdamian@o2.pl lub na GG: 2244700 własny e-mail.
Ostatnio zmieniony przez DeCoo Czw Lut 18, 2010 5:48 pm, w całości zmieniany 1 raz
20dollars2surf - Jest to firma, która płaci za włączony malutki programik! Zarobki tutaj są od 60 do 500zł miesięcznie. Wystarczy uruchomić program i pieniądze lecą! Minimum do wypłaty to 20$, można je łatwo uzbierać w miesiąc nawet rzadko używając komputera. Dostajemy pieniądze za to, że mamy go włączonego, czym dłużej i częściej tym więcej pieniędzy. Nic nie musimy robić wystarczy włączyć go i robić to co chcemy na komputerze, a pieniądze lecą.
dopiero wczoraj zacząłem, nie wiem, okaże się na koniec miesiąca ale myślę że warto spróbować, bo to nic nie kosztuje i nie zajmuje praktycznie w ogóle czasu
Szczerze mówiąc, to mój brat też się bawi w te zarabianie przez internet .Klika tam jakieś buxy, reklamy- dotychczas zarobił 80 złotych (już wypłacone) .Ponadto także bawi się w jakieś quizy gdzie za odgadnięcie dostaje się punkty a za owe punkty słodycze, dziś nawet przyszła paczka z tymi słodyczami z Anglii, trochę tego było .Szczerze mówiąc nie chciałoby mi się siedzieć tyle i klikać w te reklamy (dziennie pół godziny, ale już te quizy to pochłaniają w ch.. czasu), poza tym nie lubię siedzieć zbyt długo przed monitorem i w ogóle w domu więc zarabianie przez internet to raczej nie dla mnie .Co do programiku to on też się trochę w to bawił, że np. grał i miał go włączonego ale potem jakoś mu przeszło .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum