Łowicie? Tu możecie podzielić się swoimi doświadczeniami a także największymi złowionymi rybami, możecie udzielać porad i różnych opinii. Ja dopiero zaczynam swą przygodę z łowieniem i mam nadzieję, że ten temat pomoże mi i zachęci także innych userów do rozpoczęcia przygody z łowieniem.
Ja jako tak nie łowię, ale czasami chodzę z Qmplem posiedzieć nieopodal rzeki. On rzuca wędkę, siedzimy i czekamy aż coś weźmie. Poza tym gadamy i odpoczywamy. Jego największy okaz to o ile się nie myle to Karaś Złocisty, 56 cm, na rzecze. Łapał również małe szczupaki (20-30 cm), leszcze no i popularne kiełbie, płocie czy choćby jazie. Nie pamiętam dokładnie jego wszystkich rodzaji złowionych ryb, ale było tego dość sporo i były całkiem okazałe. Mnie do łapania nie ciągnie - sam sprzęt kosztuje ok. 200 zł, za to to ja wyślę, ok 75 listów, więc wiadomo co i jak. Mimo wszystko, jak ktoś to lubi, to naprawdę musi być bardzo fajne. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum