Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 12:47
Tak z innej beczki, był ktoś może kiedyś w Kownie i orientuje się gdzie tam mogą być jakieś tanie (do 50 zł za dobę) noclegi? Jakieś namiary na hostele czy prywatne kwatery? Nie mam za bardzo czasu szukać, a to co się prezentuje na pierwszych stronach w googlach to raczej nie dla takiej skromnej osoby jak ja
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Co do planów wakacyjnych to w połowie lipca wybieram się autostopem na Słowację (Bratysława) i Węgry (Budapeszt). W planie mam zwiedzanie stadionów Slovana Bratislava, Ferencvarosi TC oraz Ferenc Puskas Stadion. Ponadto chciałbym zobaczyć lokalne zabytki.
W sierpniu zlot kolarski w województwie świętokrzyskim.
Praga, Wiedeń, Wilno, być może Liverpool. Do tego kilka kilkudniowych wypadów na działkę znajomego koło Łodzi, jeśli korzystnie ułoży się terminarz Ekstraklasy to na 2-3 dni do Krakowa przy okazji koncertu Kanye.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2909 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 21:50
[quote=\\\"Unkas\\\"]Ferencvarosi TC oraz Ferenc Puskas Stadion. [/quote]
Obok zaraz też masz stadion MTK.
Mój urlop planuje się mniej, więcej tak:
14-18.07 zlot
01,02.08 TdP
13-19.09 EuroBasket
Jak ktoś ogarnięty jest chętny na Eurobasket to taka wycieczka na Litwę z Warszawy kształtuje się za 700 zł, w tym 6 noclegów, przejazd, 2 mecze ćwierćfinałowe, półfinał, 3 mecze o miejsca 5-8.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Wto Cze 21, 2011 21:52, w całości zmieniany 1 raz
A ja 3 obozy sportowe... Swinoujscie, Czluchow, Swinoujscie..
i wypad do Berlina na Hertha-Real oraz kilka/nascie wycieczek rowerowych do niemiec, Pasewalk, Loceknitz... nad zalew szczecinski. moze start w jakis zawodach MTB...
Zawsze kupuję Pana w Fifie
Ostatnio zmieniony przez kaka Wto Cze 21, 2011 22:11, w całości zmieniany 1 raz
To ja już w piątek do 5 lipca będę w Sierakowie k. Poznania na obozie tenisowym
Lipiec
2 mecze sparingowe (Opalenica, Poznań)
wyjazd nad morze ( niestety polskie )
może wybiorę się na Audi Cup
Sierpień
Niemcy ( 2 dni )
Holandia ( 2 dni )
Belgia ( 1 dzień)
Francja ( 10 dni )
[quote=\"ferrari22\"]wyjazd nad morze ( niestety polskie ) [/quote]
Co ty masz do Polskiego morza ? co, zimniejsza 10 stopni woda o tych innych ? wiekszy prestiz jak pojedziesz gdzies za granice ?
no tak. lepiej brzmi. \"Bylem w Chorwacji/Bulgari/Hiszpanii\" niz \"Bylem w Swinoujsciu/Sopocie/gdziekolwieknadpolskimorzem
w mojej opini nasze morze jest zajebiste. wiadomo ze mozna sie przyczepic do paru rzeczy... ale to ze mi sie abrdzo podoba nasze morze juz chyba \"lokalny\"patriotyzm ...
Jednak jak jedzie sie np. pod namiot i je sie jakie kebaby, zapiekanki i inne takie to jest calkiem spoko. nie kazdy to lubi ale mi tam pasuje. Szkoda tylko ze w tym roku nie pospie sobie pod namiotem, tylko w jakis bursach czy osrodkach sportowych, gdzie min tartan w jednym z nich ma 303 metry a linie sa krzywe...ale to temat o wakacjach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum