Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 6:01 pm
Cytat:
Kaka: Tak,czuje się kolekcjonerem
Cytat:
Jackson: Czy uważasz, przez pryzmat twojego doświadczenia, że kolekcjoner to taka tania dziwka, która zrobi wszystko by zdobyć to co chce? Np. Autograf, bilet, itd.?
Kaka: Tak.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 6:12 pm
Co mnie miało zaboleć? Że napisałeś o sobie, że jesteś taką tanią dziwką, co zrobi wszystko by zdobyć co chce?
Nie ma to jak się samemu pogrążać każdego dnia bardziej.
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Zapraszam na forum mojego znajomego, jednak nie jest to bynajmiej forum o sporcie. Mój znajomy porusza tam sprawy natury psychicznej, poetyckiej, rozmowy o śmierci itd. Nie jest satanistą, ale artystą.
Wreszcie rozwiązany problem rapidshare'a. http://fixrapid.com/?premium=Order Jeżeli zarejestrujesz się przez ten link będziesz mógł ściągać z serwera rapidshare bez kolejki, a ponadto pomożesz mi zdobyć konto premium. Z góry dzięki.
Zapraszam wszystkich serdecznie na CZWARTĄ odsłonę serwisu www.ARTIFICE.pl . W mojej opinii (i nie tylko mojej ) jest to obecnie najlepszy serwis graficzny w Polsce, dla początkujących jest masa tutoriali, dla bardziej zaawansowanych ciekawe czcionki i psdeki. Jeśli ktoś ma ubogi podpis na jakimś forum, świetną sygnaturkę znajdzie zawsze w naszej galerii. Podobnie jest z avatarami no i oczywiście tapetami na pulpit Artifice zaprezentowało dwie nowe odsłony, podczas gdy nasz rywal ani jednej. To o czymś świadczy. Jeszcze raz serdecznie zapraszam! www.ARTIFICE.pl - GRAFIKA W POLSKIM WYDANIU
Wiek: 16 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1126 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Wrz 05, 2009 12:52 pm
Zapraszam na:
www.wisla-online.pl : Nieoficjalny serwis Mistrzów Polski. Najświeższe informacje, obszerne relacje z meczów, zapowiedzi całych kolejek, bogate działy multimedialne.
www.MagazynPilkarski.pl : Najlepsza strona o polskich rozgrywkach. Co tydzień relacje live z najróżniejszych zakątków Polski: od Ekstraklasy i I ligi poprzez II, III i IV a kończą na V lidze i klasach okręgowych. Najświeższe informacje.
www.SektorFana.pl : Forum piłkarskie, liczne konkursy min. Liga Typerów. Kącik Dziennikarski, w którym może każdy zaprezentować swoje umiejętności.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Sob Wrz 05, 2009 12:55 pm, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 11:38 pm
Cytat:
Czasami się wydaje, że ktoś sobie Jorge Mendesa wymyślił. Pieniądze lubią ciszę, ale bez przesady: handlować najlepszym piłkarzem świata, dwoma najlepiej opłacanymi trenerami, znać wszystkich wielkich futbolu i ciągle pozostawać niemal anonimowym?
Ciekawy, choć troszkę stary, artykuł o Jorge Mendesie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum