_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
prośba głównie do takich ludzi jak np. Rob czy Mani, jak i innych którzy mieli/mają do czynienia z mechaniką/wytrzymałością materiałów. mianowicie poszukuję wszelkich materiałów by lepiej zrozumieć geometrię mas, z którą zamierzam spędzić ten weekend. jeśli ktoś coś takiego posiada to znacie mój adres, będę wdzięczny
a')
A^2 - B^2 = AA - BB
(A-B)(A+B)=AA+AB-BA-BB
więc tylko, gdy AB = BA
b) Wykazać, że jeżeli x1 i x2 są rozwiązaniami nieoznaczonego układu równań Ax=b, to wektor x=5x1-5x2 jest rozwiązaniem jednorodnego układu równań postaci Ax = 0
c) Wykazać, że jedyną możliwą idempotentną macierzą antysymetryczną jest macierz zerowa.
d) Znaleźć macierz kwadratową 3-go stopnia, której ślad wynosi 4, a wyznacznik 12. -> chyba że nie ma na to żadnego wzoru i trzeba wyznaczać to ręcznie.
Ostatnio zmieniony przez H7 Czw Lut 02, 2012 20:14, w całości zmieniany 4 razy
ANGIELSKI - Czas Present Perfect
Write a postcard form London to someone in your family. Write about the things you have done or want to do.
Mam początek tej pocztówki, ma to być rozwinięcie tego, co jest poniżej. Pocztówka ta ma zawierać ok.120 słów.
Dear Grandma and Grandad
I'm sorry I haven't written before now, but I've been really busy. We've been here for a week already and I'm having a great time.
I've just seen.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum