_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ja sam robię świece dymne ewentualnie flary.. a w nowy rok mialem ostatnio ok.30 rakiet i 10 wyrzutni ok. 50 wulkanow duzo petard hukow ahtungow i wiele wiele wiecej!;)
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 08:38 Własne świece dymne itp.
Tu piszemy czy i jak robimy własne świece dymne, flary, fajerwerki itp. Ja najczęściej łamie na kawałki kilka piłeczek do "ping-ponga", wkładam do pudełka po zapałkach, zapalam za chwile zdmuchuje ogień i wyrzucam. Nawet sporo dymu wychodzi. I jeszcze najlepiej jak te piłeczki są białe a nie pomarańczowe. A wy jak robicie?
Ja najczęściej łamie na kawałki kilka piłeczek do "ping-ponga", wkładam do pudełka po zapałkach, zapalam za chwile zdmuchuje ogień i wyrzucam. Nawet sporo dymu wychodzi.
ambitne... jak i cały ten temat...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum