nie, nie musze codziennie po szkole wchodzic na "fejsa"
nie, nie musze dodawac nowych konatarzy, i informowac wszystkich tego ze jestem w zwiazku na "fejsie"
nie, nie dodaje nowych fotek na "fejsa"
ogolnie, to wkurza mnie moda na "fejsa" co chwila w szkole " noo,, 21948623985 osob na fejsie lubi ze jestem w zwiazku" lub " kurrrde, musze wejsc na fejsa" lub " no, hehe, haha, hihi dodalam nowe zdjecia na fejsika"
boze, druga nasza klasa sie robi, najabrdziej mnie wkurzaja typiary z mojego gimnazjum , ktore slowo "fejs" "fejsa" mowia to jakby to byl jakis prestiz, a to kolejny portal spolecznosciowy ktory zmierza ku naszej klasie tudzieź fotce.pl
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: Autografy, Pamiątki piłkarskie, Polski Sport
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 21:34
Nic takiego nie pisałem( żyję na tym świecie i to wiem), chodzi mi o to, że takie coś jest dla mnie komiczne. Fejsbukiem nie szpanuję, ale niech wiedzą wódkę piję i to nie byle jaką.
Ostatnio zmieniony przez ndl Nie Mar 20, 2011 21:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum