Myślę, że paru userów na forum pisało dzisiejszy i wczorajszy test. Jak wrażenia?
Wg mnie, test był prosty - prostszy niż się spodziewałem. W humanistycznym zaskoczyła dziwna tematyka, w matematycznym - bardzo mało matmy i fizyki, natomiast dużo geografii. Poszło trochę gorzej niż miałem nadzieję, w szczególności borąc pod uwagę poziom zadań. Powinno być ponad 80.
Test ten był zwykłym sprawdzianem, tylko strasznie nagłośnionym. Prawie wogóle nie sprawdzał on posiadanej przez Ciebie wiedzy (znikoma ilość pytań), lecz wykazywał czy czytasz ze zrozumieniem, logicznie myślisz.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Mnie to czeka za rok... :/ ;( Ale jak gadalem z kumplami to mowili z humanistyczny byl prosty, a w matematyczno-przyrodniczym byly troche powalone zadania z maty...
Można było się domyśleć, że przeciek i tak bedzie Na pewnym forum gościu pisał, że będzie górowanie słońca, solanki, obliczanie zużycia energii i genetyka. Może wiedział, może prawie bezbłędnie trafił (bez genetyki)
Ja mam jutro próbny human, a w czwartek mat-przyr... Nie wiem co powtarzać, bo w przeciwieństwie do przecieków na ogólnopolskim, u nas nie dało się nic z nauczycieli wyciągnąć... Choć dla mnie najgorszy nie jest egzamin, a to, że trzeba przyjść formalnie ubranym... Nienawidzę sztywniacko się ubierać, a jak jeszcze wiem, że potem mam w tym po szkole przez 3 godziny (po egzaminie jeszcze 3 lekcje) to mam ochotę zachorować, albo olać to ... coś
LOL po co się dopróbnego uczyc :-D U mnie w szkole nie trzeba byyło się jakoś wyjątkowo uhbierac przychodziło się normalnie ubranm tak jak zawsze :cool:
U nas z próbnych dali zwykłą ocenę cząstkową. Moim zdaniem uczenie się do tego testu tuż przed nim mija się z celem. Jak się nie uczył cały rok, to w 2 dni też sie nie nauczy. Osobiście robiłem testy w szkole, te co zadawali nam do domu i moim zdaniem wystarczyło tyle w zupełności
U nas nauczyciele przeliczają punkty na oceny będące 25% oceny końcowej
nie przesadzaj, że aż 25% :p
po napisaniu probnego moge byc tylko zadowolony z humana(43 pkt). z mat-przyr dostalem 25 pkt :/ choć i tak czułem, ze mi gorzej poszło dobrze,ze to tylko probne... dopiero za rok będzie masakra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum