z zamkniętych 20/20, z otwartych skopałem streszczenie,a z WOSu napisałem, że metodami są:odejście od pracy,czyli strajki,manifestacje i zbieranie podpisów za lub przeciw jakiejś decyzji. Najlepsze podpisy, najgorsze manifestacje.
40<x powinno być
Ostatnio zmieniony przez mic132 Wto Kwi 27, 2010 7:45 pm, w całości zmieniany 2 razy
Ja strzeliłem o tych Krzyżakach dlaczego byli tak silnym zakonem czy coś takiego, a cechę Salomona też zepsułem. Miałem dobrze poprawiłem na źle Oj tam, mam nadzieję że coś koło 44 będzie.
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
Ja z zamkniętych 18/20, nie ma dramatu.
Z otwartych u mnie większość się wyłożyła na streszczeniu, bo streścili Tolkiena, a nie Salomona. Ja mam to dobrze. Zadanie z WOSu na egzaminie przyjąłem z niedowierzaniem. . W rozprawce nakreśliłem i ciekaw jestem co z tego wyjdzie.
Liczę na ~40 pkt.
btw.
Z zamkniętych położyłem się na "Co nadawało grozy" i uczuciach Sama.
Ostatnio zmieniony przez mleko Wto Kwi 27, 2010 2:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Połowę z tego, co było dzisiaj nie miałem w ogóle na lekcji. Na dodatkowych z Chemii mówiła, że radioaktywności nie będzie, na Geografii też miało nie być takich wynalazków. Będę miał pewnie coś w okolicach 30
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum