Kupował ktoś części do telefonów na Allegro? Rozwalił mi się wyświetlacz w Nokii 5300, a w serwisie za wymianę policzyli sobie tyle, że bardziej opłacałoby mi się kupić nowy telefon. Tak więc pytanie, czy wyświetlacz takiego typu:
Kolekcjoner od: od 2003 roku bilety
Wiek: 14 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 194 Skąd: z Olsztyna
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 8:02 pm
Ostatnio w Olimpie byłem kupić sobie nowa czapke. Miałem do wyboru własnie ta i inna Adidasa. Wybrałem ta Adidasa,ponioewaz ta Nike wogule nie siegała za uszy
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 16 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1126 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 8:09 pm
Hmm, wg. tego, co jest tam napisane to ta czapka ma 21 cm długości, a moja obecna ma 17 cm i wchodzi mi za uszy, więc chyba jeśli chodzi o wysokość będzie ok.
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 8:56 pm
Marcinos napisał/a:
tylko,że trzeba poszukać na innych auckjach,bo tutaj kosztuje bez przesyłki 49zł,ja kupiłem za 39
Przypuszczam, że identyczną bez kilku nitek tworzących znaczek adidasa kupiłbyś za 8 zł, więc mi się nie podoba.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 9:09 pm
Hmm, mi się przez 26 lat żadna czapka nie porwała, co najwyżej ktoś mi porwał, no ale jak tak piszesz to wierzę na słowo.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum