Mam pewną propozycję dotyczącą jednego z użytkowników forum.
Mexan w temacie Autografy zdobyte osobiście napisał/a:
Cała kadra Śląska Wrocław, w tym m.in:
- Sebastian Mila
- Ryszard Tarasiewicz
- Łukasz Madej
- Amir Spahić
- Mariusz Pawelec
- Piotr Celeban
- Vuk Sotirović
i wielu innych...
+ dużo autografów na kartkach z notesu (Na razie BRAK zdjęć)
WSZYSTKIE ZEBRANE OSOBIŚCIE
Harvester napisał/a:
Osobiście zebrałem takie podpisy jak: Cała kadra Śląska Wrocław (Sebastian Mila, Amir Spahić, Dariusz Sztylka, Sebastian Dudek, Mariusz Pawelec, Ryszard Tarasiewicz i wiele, wiele innych), Tomasz Sikora, Magdalena Gwizdoń, Łukasz Szczurek, Krystyna Pałka, Agnieszka Cyl, Aleksander Wierietielny oraz wiele, wiele innych biathlonistów.
nowator napisał/a:
Mexan, na początku oszukał mnie z datą wysłania. Wysłać mieliśmy w ubiegły czwartek, ja tak zrobiłem, Mexan dostał autografy we wtorek i powiedział że godzinę temu (właśnie we wtorek) wysłał ponieważ miał problemy rodzinne i inne ściemy, to postanowiłem mu darować. Ale dziś gdy otrzymałem te jego 'autografy' to złość mnie ogarnęła. Na 3 grafy tylko 1 jest oryginalny. Wysłał mi Micanskiego (oryginalny) i własnoręczne podpisy Riberego i Kahna. Pismo autografu jest tak koślawie identyczne jak adresy na kopercie. Jego tłumaczenia były śmieszne. A tutaj może skany:
NIE RADZE SIĘ Z NIM WYMIENIAĆ , MIELIŚMY WYSŁAĆ AUTOGRAFY W TEN SAM DZIEŃ , A ON NIE WYSŁAŁ I UDAJE ŻE NIE MA MOICH . STRACIŁEM PRZEZ NIEGO NAJCENNIEJSZE AUTOGRAFY W SWOJEJ KOLEKCJI , NIE POLECAM ! Z CIEKAWOŚCI SPYTAŁEM GO SIĘ Z INNEGO NUMERU GG CZY SIĘ WYMIENI ZA TE SAME AUTOGRAFY , TO POWIEDZIAŁ ŻE TAK .
! ! ! O S Z U S T ! ! !
moim zdaniem, tak jak na innych forumach powinno być mianowicie coś na zasadzie "akceptacji regulaminu", gdy użytkownik przy rejestracji zaznaczy, ze zgadza się , zapoznał się z regulaminem , to może korzystać z serwisu-forum. W regulaminie była by jasna mowa o kodeksie kolekcjonera typu o nie wysyłaniu podróbek, o uczciwosci przy wysyłkach, o nie pisaniu bzdór i OT, o terminowych wysyłkach, nie wstawianiu do konkursów autografów z wymian/kupna itp itp
łamanie tych punktów bedzie nagradzane ostrzezeniami, badz w konsekwencji wiadomoczym
nie wstawianiu do konkursów autografów z wymian/kupna itp itp
To nie jest zakazane.
MaciekPL napisał/a:
o nie wysyłaniu podróbek, o uczciwosci przy wysyłkach, o nie pisaniu bzdór i OT, o terminowych wysyłkach,
Wszystkie te punkty są zawarte w regulaminie. Jak ktoś wysłał Ci przesyłkę nie w terminie (oczywiście nie nadużywajmy tego kiedy np. ktoś wysłał dzień później bo coś ważnego się stało, przez co nie mógł tego zrobić) możesz wystawić negatywa, a kilka takich może skutkować banem.
Użytkownikom proponuję czasem zastanowić się nad słownictwem, bo przestawianie jednej litery w przekleństwie czy usuwanie ostatniej, czy cenzurowanie którejś gwiazdką przy myśleniu, że tak robiąc robicie dobrze, jest denerwujące i nie będzie przez nas tolerowane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum