Wysłany: Sob Lut 14, 2009 11:38 am Nowy wygląd forum
Mamy zaszczyt przedstawić wam nowy wygląd naszego forum. Jest on unikalny i zrobiony specjalnie dla naszego forum, tak w sam raz na walentynki . Mamy nadzieję, że spodoba wam się i zdążycie się do niego w krótkim czasie przyzwyczaić.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
mi się podoba, lecz tak jak napisał Stoper troche kijowe jest położenie tych trzech opcji, które są dość ważne wychodzą trochę poza granice, przez co w połowie są nie widoczne. Ale poza tym to wszystko ok
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Ostatnio zmieniony przez prezes778 Sob Lut 14, 2009 11:49 am, w całości zmieniany 1 raz
U mnie jest wszystko w porządku z tym profilem itp. Wygląd mi się podoba, nie ma bata. <bicz>
_________________ Oh man we're broke, cha cha cha
Everybody flat broke, cha cha cha
Living in the gutter, cha cha cha
Early grave, cha cha cha
Alright now, everybody - shoot me!
mi się podoba, lecz tak jak napisał Stoper troche kijowe jest położenie tych trzech opcji, które są dość ważne wychodzą trochę poza granice, przez co w połowie są nie widoczne.
Zagadam w tej sprawie, pewnie macie dużą rozdzielczość.
w napisał/a:
Super Czyja to robota?
Nikogo z forum
Cytat:
A da się indywidualnie zmienić na starą?
Nie.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum