nie no, tak to ludzie nie mówcie. stary styl to tylko zwykły darmowy styl 'xand' czy jak mu tam. wiem, bo takie proste style jak był tamten to są na darmowych forach np. na junie czy innym xadzie. ten styl jest profesjonalny, to widać, po topie, czy ikonkach chociażby. teraz widać, że forum jest naprawdę porządne. może jest kilka błędów, ale nie czepiajmy się znowu o szczegóły. wiem, wiem, każdy ma swoje zdanie, ale to tak 'a propo'
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2212 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 12:52 pm
Tylko, czy czasem nie wyszedł przerost formy nad treścią? Mi np. w robocie na laptopie chodzi bardzo fajnie, ale w domu tnie. Akurat to nie wygląd decyduje o tym, czy dane forum jest dobre czy nie.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum