Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Sro Gru 15, 2010 06:16
Powiem tyle! Ten temat miał służyć temu aby wyjaśnij nieporozumienia w kontaktach Adm byłe GTW, rozwiać nasze wątpliwości, a tu zrobiła się jedna wielka "Jatka", a następnie wielki Off. Ja swoje zdanie na ten temat wyjaśniłem z Michaelem i tyle. Uważam, że każdy ma po trochu racji, niektórzy więcej inni mniej. Może nie jestem wiele starszy od reszty(co jednak ma jakieś znaczenie), ale wręcz przeraża mnie to, że taki John traktuje byłe GTW za bóstwo. Sam uważam, że bardzo ciężko będzie zdobyć takie uznanie i szacunek userów jak nasi poprzednicy(którym ja też darzyłem i darzę choć ostatnio na forum coraz więcej "cwaniaczków"), ale pamiętajmy, ze większość spraw nie dotyczy nas szaraczków, ale byłą "władzę"(że się tak wyrażę). A propos byłem użytkownikiem wielu for internetowych i nikt nie miał aż takich problemów jak my na tym forum. Nikomu nie przeszkadza, że adm jest murzynem, ma 200 lat czy to, że lubi "trójkąty". Na siłę szukamy problemów gdzie ich nie ma. Wielka szkoda, ze takie z pozoru nie groźne dyskusje zamieniają się w wielkie kłótnie gdzie wszyscy( z czego tylko 4-6 osób poinformowanych o co chodzi i może mają racje a reszta to wyznawcy kultu byłego GTW piszą bzdety nie na temat) vs Michael900 co powoli powoli doprowadza do upadku forum. Ktoś zaznaczył, że to forum nie jest kolekcjonerskie. Tak, zgadzam się z tym w 100%, ale taki stan rzeczy zaczął się dziać dosyć dawno, gdy chciano zamykać temat od kogo i co, Pytania i porady) A teraz? No cóż dalej można dowiedzieć sie wielu ciekawych rzeczy, ale nie aż takich jak kilka lat temu.
Zgadzam się tez z Silverem specjalnie napisał pogrubioną czcionką puente i mam nadzieję, że chociaż ją przeczytaliście.
Powiem tyle! Ten temat miał służyć temu aby wyjaśnij nieporozumienia w kontaktach Adm byłe GTW, rozwiać nasze wątpliwości, a tu zrobiła się jedna wielka "Jatka", a następnie wielki Off. Ja swoje zdanie na ten temat wyjaśniłem z Michaelem i tyle. Uważam, że każdy ma po trochu racji, niektórzy więcej inni mniej. Może nie jestem wiele starszy od reszty(co jednak ma jakieś znaczenie), ale wręcz przeraża mnie to, że taki John traktuje byłe GTW za bóstwo. Sam uważam, że bardzo ciężko będzie zdobyć takie uznanie i szacunek userów jak nasi poprzednicy(którym ja też darzyłem i darzę choć ostatnio na forum coraz więcej "cwaniaczków"), ale pamiętajmy, ze większość spraw nie dotyczy nas szaraczków, ale byłą "władzę"(że się tak wyrażę). A propos byłem użytkownikiem wielu for internetowych i nikt nie miał aż takich problemów jak my na tym forum. Nikomu nie przeszkadza, że adm jest murzynem, ma 200 lat czy to, że lubi "trójkąty". Na siłę szukamy problemów gdzie ich nie ma. Wielka szkoda, ze takie z pozoru nie groźne dyskusje zamieniają się w wielkie kłótnie gdzie wszyscy( z czego tylko 4-6 osób poinformowanych o co chodzi i może mają racje a reszta to wyznawcy kultu byłego GTW piszą bzdety nie na temat) vs Michael900 co powoli powoli doprowadza do upadku forum. Ktoś zaznaczył, że to forum nie jest kolekcjonerskie. Tak, zgadzam się z tym w 100%, ale taki stan rzeczy zaczął się dziać dosyć dawno, gdy chciano zamykać temat od kogo i co, Pytania i porady) A teraz? No cóż dalej można dowiedzieć sie wielu ciekawych rzeczy, ale nie aż takich jak kilka lat temu.
Zgadzam się tez z Silverem specjalnie napisał pogrubioną czcionką puente i mam nadzieję, że chociaż ją przeczytaliście.
A Ja jestem do tej pory za zamknięciem tych tematów i zdania nie zmienie i taki stan nie utrzymuje sie od niedawna tylko od roku.Poza tym kogo to interesuje co dostałem
Ostatnio zmieniony przez pulpet Sro Gru 15, 2010 06:25, w całości zmieniany 1 raz
A propos byłem użytkownikiem wielu for internetowych i nikt nie miał aż takich problemów jak my na tym forum.
Na pewno maja, po prostu admin tamtego forum nie wylewa swoich żalów na bogu i nie uważa się za nieomylnego Boga.
silverthomas napisał/a:
Wiem że być może nie przeczytacie, mojego postu bo jest długi ale nie martwcie się - ja tych Waszych bzdetów o tym jak kiedyś było pięknie a jak teraz jest też nie czytałem, bo szkoda czasu.
Moderator a postów mu się nie chce czytać
Na prawdę dziwie wam się, ze chce wam się odwalać czarna robotę dla Majkiego który i tak ma to w dupie i po cichu cieszy sie, ze znalazł kolejnych "frajerów" którzy swoja praca dołożą się do pół litra.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie czytam, dlatego, że wiem co tam będzie. W kółko piszecie o tym samym i jak dla mnie to są bzdety, niewarte uwagi. A ta rozmowa do niczego nie dąży.
Poza tym nie uważam, żebym był jakimś przydupasem Michaela bo po prostu zgodziłem się zostać moderatorem dlatego żeby pilnować ogólnego ładu forum (co nie jest łatwe) oraz sprawować opiekę nad autografem miesiąca.
Ktoś musi skoro wy zrezygnowaliście
[ Komentarz dodany przez: Nicolas: Sro Gru 15, 2010 4:42 pm ]
Tu się zgodzę, ja podobnie
Ludzie weźcie się opnujcie i przestancie miec do siebie caly czas pretensje. Temat ten załozono, aby podac wyjasnienia, dlaczego dawne GTW odeszło, a przerodziło się w dyskusje o zachowaniu michaela. Bądźcie dorośli. A po za tym "miłościa trzeba zwalczac zło"
A ty Michael przestan odpisywac na zaczepki innych, bo tylko coraz gorzej na tym wychodzisz... Weź również usun te bany dla Johna i ToChybaJa?, bo oni po prosu wyrazili swoje zdanie, a wszystkie wypowiedziane slowa to byly pod wplywem emocji.
Poza tym radzę ci przeprosić za wszystkie słowa i czyny, które mogły obrazić innych userów, bo inaczej nigdy nie dojdziemy do porozumienia.
I pamiętajcie, to jesat forum kolekcjonerskie
_________________ Widzę, leży suchy chleb
Nikt go nie jadł od czterech dni
I nikt go już nie będzie jeść
A tak wielu nie ma, nie ma co jeść
Wiem, widziałem to. Anna sama się skarci jeśli uzna że przekroczyła regulamin.
A moderatorzy są pizdami i boją dać się osta drugiemu zielonemu, czy Jedyny Słuszny nie pozwolił?
Tak się składa, że ostrzeżenia moderatorom może dać tylko admin.
Fler napisał/a:
[Na prawdę dziwie wam się, ze chce wam się odwalać czarna robotę dla Majkiego który i tak ma to w dupie i po cichu cieszy sie, ze znalazł kolejnych "frajerów" którzy swoja praca dołożą się do pół litra.
Ja tu nie jestem dla Michaela tylko po to, aby pomagać innym kolekcjonerom zajmując się bazą zdjęć np.
powiem tak... ciekawie się czytało padło wiele ostrych słów które nie był potrzebne. Nie wiem po @$@! zaczynie głupią dyskusję. niech szanowny admin roz!$%! to forum do końca, część odejdzie już niedługo, a ci co będą chcieli zostać to i tak zostaną...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum