według mnie bez sensu. co to da? wydaje mi się, że nikt nie wysyła listów o grafy tylko po to, żeby je potem sprzedać. chyba, że jest totalnym idiotą, niech o tym wie i tyle. z tych co rezygnują i sprzedają - moim zdaniem też ok. nie interesuje już ich to, lepiej sprzedać niż wyrzucić. ja bym bardziej poruszył temat o handlowaniu adresami. i szczerze, gdybym dostał pozwolenie to sam bym o tym referat napisał
według mnie bez sensu. co to da? wydaje mi się, że nikt nie wysyła listów o grafy tylko po to, żeby je potem sprzedać. chyba, że jest totalnym idiotą, niech o tym wie i tyle. z tych co rezygnują i sprzedają - moim zdaniem też ok. nie interesuje już ich to, lepiej sprzedać niż wyrzucić. ja bym bardziej poruszył temat o handlowaniu adresami. i szczerze, gdybym dostał pozwolenie to sam bym o tym referat napisał
Bardziej o to chodzi, że ktoś wysyła do sportowca np. 3,4,5 fotek, by sobie 1 zostawić, a 3 opchnąć.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum