Uoooo, Wchodzę ja to ino sobię przed sekundunią na maila, nic nowego nie zobaczyłem, ale chiwla moment jest jedna wiadomość w spamie!! Patrzę, a tam coś o jakimś święcie czy cuś. Spojrzałem szybko do wikipedii, i jedyne co udało mi się znaleźć to Światowy Dzień Monitoringu Wody, ohoo - szybko odezwała się w mnie nutka humanisty, poety i mówię - chyba aż tak, źle a alkoholizmem to chyba u mnie nie jest. No był jeszcze Dzień Geologa, ale zignorowałem. Ale chwila czytam dalej, a tam o kolekcjonerstwie coś piszą, myślę sobie ino - po kiego grzyba mi to przysłali - przecież ja nigdy nie byłem kolekcjonerem!! No zbierałem kiedyś kapsle po piwie, ale zrezygnowałem, bo się okazało, że mój kumpel w tydzień wyprzedził mnie dwukrowtnie. AAA no i jeszcze autografy jakiś piłkarzy czy coś. Prowadziłem kiedyś pewne forum. Nie do ogranięcia fragment mojego życiorysu. Czułem się wtedy wilekim PANEM!! Który karze kogo mu się podoba - no przynajmniej ktoś próbując doskoczyć do mioch stóp tak mi delikatnie próbował sugerować, krzyczeć. No ale wracając do meritum. I okazuje się, że tak!! chodzi o tamto forum!! Urodziny! Happy birthday, happy birthday. Kuurde folder spam? Kiedyś wysyłałem z takiego samego adresu maile sam. Żeby zarobić na Maybacha. No wiecie sami. Wpisał żech "dzień kolekcjonera" w google i nicusieńko konkretnego mojej osobie nie wyskoczyło, szczególnie jakaś data. I tak żech se pomyślał może za ćwiarteczke wieku wpiszą w światowy kalendarz, przy dniu 18.09 - "Święto kolekcjonera" - wiecie pikiniki , duperele sranie w banie iii ogródki piwne, z mile im towarzyszującymi grilami. Każda okazja jest dobra, aby się najebać. Czekaj, czekaj; wczoraj były urodziny chrystusa kolekcjonizmu Maniego?
Wszystkiego dobrego życzę wam - najepsze już za. No chyba, że przyjdzie bogaty szejk z Turkmenistanu. (Trochę ryzykuję, bo niewidzialem tego forum od wigilii i niewiem co się dzieje:)
Dobra, życzenia złożone, jeszcze pochwała dla maniego za zrobienie w końcu normalnego albumu. Jakoś jak ja zwykłem tutaj zaglądać, jakieś 2 lata temu to mu się niechciało tego zrobić jak go namawiałem,
Motyla noga!!
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Woland, po tym co napisałeś zaproponowałbym Ci wódkę, bo na trzeźwo tego nie da się czytać, ale od razu przypomina mi się przesłanie Karola i czar pryska. Twój post jest tak żałosny jak to, że kompleksy leczysz w internecie. jak możesz pisać, że odezwała się w Tobie nuta humanizmu i poety skoro nie potrafisz napisać zdania bez błędu ortograficznego, a zdania składasz gorzej niż pies klocki lego? co to jest kolekcjonizm człowieku? i przetłumacz mi to zdanie, bo nie ogarniam:
Woland napisał/a:
chyba aż tak, źle a alkoholizmem to chyba u mnie nie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum